-->

​Hvis du ønsker gokarting i Hovedstaden, der er actionfyldt, og hvor der er styr på teknologien, skal du vælge Gokarting.dk. Vi har genåbnet landets første indendørs gokartbane, hvor vi tilbyder race og karting, der både er nervepirrende, udfordrende og sjovt.

Men samtidig er det en bane, hvor alle kan være med, uanset om man er øvet eller ej. Fra vores gokarting hal i Brøndby byder vi alle fra København og forbipasserende velkommen til en omgang karting.

Fuld fart over feltet med en langside på 120 meter

Vores nye bane giver dig mulighed for gokarting eller karting med fuld fart. Banen har en langside på 120 meter, hvor der bliver rig mulighed for at træde speederen i bund. Her kan man overhale eller forsvare sig i de drabelige dueller, der vil opstå. 

På langsiden finder du også en skærm, der opdaterer omkring omgangstider, så du kan følge med i, hvor hurtigt du kører. Derudover er alle sving forskellige og teknisk krævende, der giver en masse sjov og udfordring til din gokarting.

Mulighed for karting

Banen er designet til øvede såvel som nybegyndere, hvorfor alle kan være med. Hvis du er til karting på højt niveau, vil banen stadig være sjov og krævende for dig. Ønsker du derimod gokarting til en børnefødselsdag eller lignende, kan det også sagtens lade sig gøre.

Vores bane er unik, og hos Gokarting.dk får du en fuldendt oplevelse. Kontakt os i dag på telefon 31 144 155 for at bestille tid eller få yderligere information omkring din mulighed for karting.

​​